Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Probleme cu scaunul de masina. Am dori sa-l schimbam. O recomandare de model?

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa mergi cu el si a il probeze. Deja la 3 ani isi poate exprima parerea si sa spuna daca sta confortabil sau nu in el. Noi asa am facut si a fost mai bine pentru ca si-a ales de la nania desi eu am vrut sa cumpar un alt tip de la Bertoni."

Raspuns mamica: "Da, chestia cu probatul este cea mai eficienta. Atunci poti sa alegi si culoarea sau forma. Iti recomand modelele pe care firma de automobile Opel le-a scos pe piata vara trecuta. Sunt ergonomice, colorate si, ca orice produs scos nou pe piata, fara cusur. Numai ca nu as putea sa-ti spun exact unde le gasesti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.