Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cadouri in bani cash sau un mini card? Ce este mai bine pentru un copil de 14 ani?

Raspuns mamica: "Eu zic ca pentru un copil de 14 ani cel mai bine ar fi sa nu-i oferi o suma mare de bani nici cash, nici pe card. Eventual o suma modica sa-i ajunga cat sa iasa la un suc si o prajitura cu prietenii. Iar ca si cadou poti merge tu cu el la diverse magazine sau ceva comanda online pentru un cadou."

Raspuns mamica: "HMM, grea intrebare. Eu cred ca i-as da cash, atat cat cred eu de cuviinta, dupa ce discut in prealabil cu el. Totusi, nici un card nu este o alternativa rea. Depinde de copil si de modul in care discerne cum ar trebui sa-si cheltuie banutii. Totusi, cash sau card, tot trebuie sa fii atenta pe ce ii cheltuie, nu?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.