Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Nepoata mea de 15 ani se macheaza excesiv chiar si la scoala ! Cum as putea sa o conving sa renunte la acest obicei macar la scoala ?

Raspuns mamica: "Da, e ceva aiurea sa vezi ca o fata se duce la scoala mai macheata decat o profesoara. Eu cred ca nu va intelege usor fara o mica pedeapsa. Chiar daca nu se macheaza acasa se poate machea la scoala. Ii trebuie luate trusele de machiaj pentru o vreme."

Raspuns mamica: "Da-i exemple de vedete care am observat ca mizeaza din ce in ce mai mult pe naturalete. Explica-i ca frumusetea naturala nu are egal. Are si machiajul rostul lui, dar nu in asa fel incat sa arati ca o sorcova. Si mai ales la o asa varsta frageda. Pacat ca-si distrug ph-ul pielii..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.