Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copii vostri au camera lor proprie? Noi inca nu avem decat o camera speciala pentru somnul de noapte dar ziua nu avem chef sa ne jucam doar in ea.

Raspuns mamica: "Inca fata mea nu e asa mare sa stea intr-o camera singura. Si cum sotul e plecat sta in camera cu mine. Doarme si in patut si cu mine in pat fara probleme si nu o deranjeaza zgomotele. Pe parcursul anilor va sta singura in camera ei dar inca e mica. Si copii se plictisesc repede de stat numai intr-un loc."

Raspuns mamica: "Inca nu am facut camera copiilor. Stau la tara intr-o casuta cu cerdac batraneasca si avem camerele micute. Mi-as dori sa fac si eu doua trei camere noi, dar este foarte greu. Am strans din materialele de constructie mai mult de jumatate, dar inca mai avem de strans. Speram cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusim sa ne implinim visul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.