Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Baiatul meu refuza sa mai doarma noaptea dupa ce a visat odata urat. Plange si refuza sa doarma. Recompenseaza ziua, dar somnul de noapte este mai bun. Ce pot face? Sa mergem la doctor?

Raspuns mamica: "Stai langa el pana adoarme cel putin sau ramai toata noaptea. Apoi incearca sa micsorezi orele de somn din timpul zilei, iar seara fa-i o baita relaxanta, un masaj, un ceai de tei sau un pahar de lapte cald. Daca are vrei jucarie prefereata poate sa doarma cu ea. Daca nu apat rezultate, atunci mergi la doctor poate va recomanda ceva ceiut bun pentru el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.