Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Voi cum ati proceda? Copilul meu are 1 ani si ceva....Nu e fan carne si nu stiu ce sa ii mai fac sa o pacalesc sa mance carnita.

Raspuns mamica: "Ii poti pasa carnita si o amesteci cu un piure d e legume (cartofi, morcovi sau ce crezi tu ca ii place mai mult) sau cu un piure de mere coapte, asta ii schimba gustul si sigur o va manca cu placere. Eu asa ma procedat cu ce a mica si nu s-a prins de pacaleala :)."

Raspuns mamica: "Daca nu ii place nu il fortati ... poate nu ii place un anume fel de carne, poate ati incercat sa ii dati carne de pui din comert si nu ii place gustul ... asteptati o perioada, dati-i legume, peste, ciorbite de legume si dupa un timp incercati din nou cu carnita, poate preparata intr-un alt mod."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.