Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Urina fiului meu este roz deschis-portocalie. Va rog, un sfat.

Raspuns mamica: "In cazul in care urina este colorata, in cazul tau roz-portocalie, cand este tulbure atunci nu poate fi o urina sanatoasa, ci clar este vorba de o infectie urinara. Acum trebuie sa mergi la medic si sa duci o monstra de urina si sa vezi ce rezultate primesti si de acolo vezi ce este de facut mai departe."

Raspuns mamica: "Schimbarea culorii urinei copilului poate arata prezenta unei infectii urinare. Depinde si daca i-au fost administrate anumite medicamente (ex. Furazolidon) care ii pot schimba textura si culoarea urinei. Doar dupa efectuarea analizelor poti sti exact ce poate fi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.