Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Exista complicatii ale nasterii la domiciliu daca am avut un sterilet?

Raspuns mamica: "Nsterea nu are legatura cu steriletul, acesta se scoate dupa 1, 2 ani. Probleme ti le poate face nasterea propriu zisa la domiciliu care nu se face intr-un mediu steril si nici cu un medic ginecolog si cu o moasa. Mai ales ca pot aparea complicatii si pana vine salvarea, mai bine optai sa nasteti la un spital."

Raspuns mamica: "Nu are nicio legatura nasterea la domiciliu cu faptul ca inainte de a ramane insarcinata ati folosit ca metoda contraceptiva steriletul - deci nu apar complicatii din aceasta cauza. Insa, pe mine personal, ma inspaimanta faptul ca sunt femei care vor sa nasca la domiciliu, riscandu-si viata, doar pentru a-si satisface un moft."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.