Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este in regula ca cei doi copii ai mei, unul de 3 ani si unul de 8 luni, sa imparta o camera?

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere, nu, nu este in regula sa imparta aceeasi camera. Sunt prea mici pentru a sta impreuna intr-o camera nesupravegheata de dumneavoastra sau alt membru al familiei. Se poate ca cel de 3 ani, din joaca, sa-l loveasca pe cel de 8 luni. Cunosc cazuri in care copilul mai mare ii indesa in gura celui mic pufuleti si guma."

Raspuns mamica: "Da, e in regula, sunt atatia care impart o camera toata familia, care au si mai multi copii, e bine sa se si obisnuiasca micutul si cu fratiorul lui numai sa nu ii lasi singuri ca au tendinta sa ii bage mainile prin ochi sau sa-l ia in brate sau sa puna diverse lucruri peste ei etc ce le trece prin minte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.