Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Mi s-a spus acum 3 saptamani ca nu mai am lichid amniotic posterior, dar nu am niciun semn de travaliu. Are cineva idee cand se va intampla? Am eliminat dopul de gelatina acum cateva zile. Este un semn?

Raspuns mamica: "Vrei sa spui ca au trecut 3 saptamani de cand nu mai ai lichid amniotic si tu ai stat acasa, si medicul te-a lasat sa stai acasa chiar si dupa ce ti-a spus asta ? Cred ca ai inteles tu gresit, e imposibil sa te lase acasa daca nu mai ai lichid amniotic; cel mai probabil ti-ar fi indus travaliul sau ti-ar fi facut cezariana."

Raspuns mamica: "Pai nu inteleg de ce nu te-ai dus de urgenta la spital daca au trecut 3 saptamani de cand nu mai ai lichid amniotic. Eu am stat 3 zile fara lichid, iar bebe a venit pe lume printr-o operatie de cezariana de urgenta, mai mult mort decat viu. A trebuit sa-i faca resuscitare 30 minute. Sper ca e totul in regula cu bebelusul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.