Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce varsta inceteaza un copil a mai fi bebelus?

Raspuns mamica: "Teoretic copilul nu mai este bebelus pana in varsta de 1 an, pana incepe sa mearga sa zic, insa se poate comporta ca un bebelus atunci cand este bolnavior, nu trebuie sa il certam sau sa-i zicem ca este prea mare pentru ca toti copiii cand sunt bolnavi devin bebei."

Raspuns mamica: "Un copil nu mai este bebe cand inceteaza sa mai foloseasca biberonul, cand foloseste olita, cand duce stangaci lingurita la gura, cand mersul de-a busilea se transforma intr-un tremurat mers pe picioruse. Dar eu, cateodata, il mai alint pe cel mic, ii spun bebe, desi are 7 ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.