Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

De la ce varsta credeti ca este recomandat sa discuti cu copii despre viata sexuala?

Raspuns mamica: "Consider ca in vremurile de azi copii stiu multe, de fapt au impresia ca simt multe, in legatura cu viata sexuala. Cred ca pe la 12-13 ani poti deschide subiectul acesta atat de intim. Trebuie totul explicat cu grija, sa nu cadem intr-o oala cu explicatii inutile, cel mai important este sa vorbiti despre metodele de contraceptie."

Raspuns mamica: "Despre viata sexuala este bine sa discuti pe la 13-14 ani. Educatia sexuala trebuie sa inceapa mult mai devreme, pe la 4-5 ani, cand copilul observa ca sunt diferente intre baieti si fete. Daca exista discutii deschise de la varste mai mici, copilul iti va cere sfatul sau iti va pune singur intrebari cand va avea de a face cu astfel de situatii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.