Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum se comporta copilul dumneavoastra cand e obosit? Al meu este foarte irascibil si nu ma mai prea inteleg cu el.

Raspuns mamica: "Asa sunt toti copiii indiferent de varsta pe care o au. Si ai mei sunt foarte irascibili si nu ii intri voie cu nimic. Asa ca solutia este sa ii bagi la somn la timpul potrivit sau imediat cum observi semne ca i-ar fi somn: se freaca la ochi, casca etc."

Raspuns mamica: "Este intr-adevar o problema cand e obosit. Devine irascibil si in loc sa mearga la culcare desi se vede ca e foarte obosit face exact contrariul. Are tot felul de initiative priculoase, apoi mataie mereu si nu asculta pe nimeni. Trebuie depus un mare efort, multa munca de lamurire si cand vad ca nu merge, poate nu e bine, dar il sperii putin ca vine duhul nu stiu care si vede ca nu e cuminte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.