Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cu ce se incepe diversificarea: cu piure de fructe sau supa de legume?

Raspuns mamica: "Diversificarea se incepe daca este pentru prima oara can ii dati mancare solida pe langa lapte, cu suc de morcov o lingurita prima zi si asa mai departe pana ajungeti la 7 lingurite si apoi ii mai adaugati si sucul de mar 7 lingurite de suc morcovi plus una de suc de mar, apoi puteti sa ii dati piure de legume, fructe si supa, fara rosii si ceapa."

Raspuns mamica: "Puteti incepe cu piure de fructe - in general bananica care se poate combina cu branzica proaspata de vaci sau mar ras cu biscuite. Apoi ii puteti da supica crema de legume sau piure de legume. Preparati legmele la abur - sunt mai gustoase si mai sanatoase."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.