Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce sucuri ii pot da copilului meu? Doar cele naturale, facute in casa?

Raspuns mamica: "Da, doar cele naturale facute in casa sunt cele mai sanatoase. Nimic din ceea ce este pe piata la ora actuala nu este 100% natural, continand tot felul de conservanti. Pentru a nu risca, preparati dumneavoastra sucul preferat al copilului - poate fi din portocale, mere, pere. Ii mai puteti da zeama de la compot - tot facut in casa."

Raspuns mamica: "Acum cele mai sanatoase sunt cele naturale facute in casa din fructe proaspete sau sa ii iei scurile fara zahar naturale bio, pe care le gasiti la DM care are magazin de desfacere in supermarketurile Real. Eu una ii dau fetitei mele. Si sucuri cumparate din comert."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.