Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce inaltime trebuie sa aiba o fetita la 6 luni?

Raspuns mamica: "Depinde. Am gasit pe site-ul qbebe un grafic in care scrie ca un copil in varsta de 6 luni ar trebui sa aiba in jur de 64-67 cm inaltime si 6,6-8 kilograme. Fetita mea, in prima luna a crescut in inaltime cu 9 cm, iar in a doua cu 5, deci la doua luni avea 64 cm inaltime."

Raspuns mamica: "Inaltimea la bebelusi depinde foarte mult de organismul fiecareia si de alimentatie. Copii alimentati la san difera de cei alimentati cu lapte praf! Sunt foarte multe grafice pe internet cu raportul la inaltimea bebelusilor, dar difera de organism si de tipul alimentatiei. Poate avea in jur de 75 - 80 cm."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.