Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unii medici recomanda vitamina D3 numai in lunile reci ?

Raspuns mamica: "Normal, vitaminele si calciul sunt indicate sa se ia numai in anotimpul rece, mai precis in lunile reci, deoarece daca sunt luate vara nu se stabilizeaza in organism datorita caldurii si faptul ca transpiram. Asa se dau iarna, in lunile cu r: ianuarie, februarie, martie, aprilie."

Raspuns mamica: "Eu ii dau D3 in fiecare zi, nu numai in lunile reci, cate 2 picaturi, in mancare. Este bun pentru fixarea calciului, asa ca eu zic ca ii poti da zi de zi fara probleme, cred ca scrie si pe prospect. Calciu intradevar trebuie dat mai mult in lunile cu r, cate 20 pastile pe luna, cu 10 zile pauza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.