Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Tundem copiii dupa un an; creste parul mai frumos dupa sau nu are importanta ?

Raspuns mamica: "Eu am tuns-o pe fetita mea imediat dupa mot, adica la 1 an si 2 zile. Si pana la 2 ani si 9 luni cat are acum am tuns-o de 4 ori in total. Nu este adevarat ca daca ii tundem le creste mai des sau se face mai frumos. Eu nu am tuns-o niciodata pe piele si nici nu o sa o tund."

Raspuns mamica: "Si tati l-a ras pe fii-miu in cap nu neaparat ca sa aiba un par mai frumos, ci pentru ca era vara si cald si vroiam sa-l vedem cheliuta. Pe mine m-au tuns ai mei zero pe la vreo 4 ani caci credeau ca exista posibilitatea sa mi se indeseasca parul sau chiar sa devina cret ca al tatalui meu. Niciun rezultat! Baitul e posibil sa-l mai tund, nu chel, poate doar scurt de tot, dar pe fetita nu am de gand!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.