Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cateva filme de desene animate noi si educative? Stie cineva?

Raspuns mamica: "Ai mei se uita pe youtube la spirit ultimul mustang si la un desen rusesc foarte fain masha si ursul. Nu stiu cat sunt de noi dar sunt super faine. Ne captiveaza si pe noi, dar pe ei... la cel cu spirit chiar am plans. Sunt multe desene super pe youtube. le-am mai aratat desenele la care ma uitam eu cu sandy belle si le-a placut. Pentru ei sunt noi."

Raspuns mamica: "A aparut acum la cineva Clopotica si salvarea zanei pirat. Eu acum am inceput sa-l descarc pentru copil deoarece, desi e baiat, a vazut filmele cu Clopotica de mai multe ori pe toate care au aparut pana in acest moment, adica 3. Ti-as mai recomanda, desi nu sunt noi, desenele animate facute dupa povestitorul Anderson... asa i-am starnit si interesul pentru povestirile lui Anderson ca sa vada daca desenul urmeaza exact povestirea autorului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.