Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand este recomandat sa angajam o bona pentru bebelusi?

Raspuns mamica: "Angajarea unei bone se face atunci cand parintii nu pot sa mai stea cu copilul din diverse motive, poate se intorc la seviciu sau alte treburi si nu au timp sa stea tot timpul langa copil. Acum fiecare isi ia o bona atunci cand este nevoie, chiar daca copilul este mic, bebelusi, chiar daca este mai mare peste 3 ani."

Raspuns mamica: "Puteti angaja o bona atunci cand va reintoarceti la serviciu dupa ce s-a incheiat concediul de crestere a copilului si nu va poate fi alaturi mama sau soacra. Mare grija in alegerea bonei - unele dintre ele nu sunt ceea ce par. Va sfatuiesc sa va instalati un sistem de supraveghere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.