Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici care aveti in jur de 40 de ani, v-ati confruntat cu presbiopia?

Raspuns mamica: "Eu deocamdata sufar de miopie ! Stiu ca presbiopia consta in incapacitatea ochiului de a focaliza obiecte apropiate ! Poate fi depistata in urma unui control si se poate corecta cu ochelari, lentile sau chirurgical! Odata declansata presbiopia progreseaza incet si se stabilizeaza cam la 60 de ani."

Raspuns mamica: "Presbiopia consta de fapt in reducerea capacitatii ochilor de focalizare a obiectelor. Apare o data cu inaintarea in varsta, in jurul varstei de 40 de ani. De aceea este necesar ca dupa aceasta varsta sa se faca anual o vizita la oftalmolog. Este un simptom daca pot sa-l numesc asa al imbatranirii. Mama mea se confrunta cu asa ceva si sunt necesare niste lentile speciale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.