Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cand copilul tau adolescent greseste, il pedepsesti ?

Raspuns mamica: "Da, dar numai in anumite cazuri deoarece a fost invatat de mic sa recunoasca greselile pe care le face si acesta este motivul pentru care pedeapsa ii este redusa - cum este si proverbul greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Pedepsele fiind non-violente. "

Raspuns mamica: "In mod normal ar trebui pedepsit, cel putin un pic mustrat pentru a sti ca nu este bine cand face prostii. Si mai trebuie invatat sa isi recunoasca greseala pentru a putea evita mai tarziu sa o repete. Il puteti pedepsi, spre exemplu, sa nu mai foloseasca calculatorul sau televizorul pentru o perioada."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.