Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am vene vaginale varicoase - cum ar trebui sa nasc?

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca ar trebui sa optezi pentru a naste prin cezariana, sa nu cumva sa fie afectat bebelusul. Insa medicul ginecolog la care esti inscrisa te poate sfatui cel mai bine ce metoda de a naste este indicata pentru sanatatea ta si a copilului tau."

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea ar trebui sa optezi pentru nasterea prin cezariana deoarece este mult mai sigura decat nasterea normala. Dar trebuie sa te sfatuiesti si cu doctorul care iti monitorizeaza sarcina si vezi ce te fatuieste sa faci, ce iti recomanda el care sunt avantajele si riscurile pentru ambele moduri de nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.