Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Tulburarile bipolare afecteaza tot mai multe persoane inca din adolescenta... Cum ne dam seama ca suferim sau copii nostri sufera de asa ceva?

Raspuns mamica: "Mamico... sa inteleg ca ai un copil care sufera de asa ceva? Imi pare sincer rau? Daca ai observat anumite simptome la copilul tau... incearca sa-i faci un control la oftalmilogie... medicul respectiv iti va spune sigur daca are asa ceva sau nu."

Raspuns mamica: "Tulburarile bipolare au un efect major asupra sanatatii mintale. Nu are nicio treaba cu oftalmologia. Consta in schimbarile bruste, dramatice de dispozitie de la tristete extrema ( asa - numitul episod depresiv) la euforie (episodul maniacal). Aceste tulburari au inceput sa se manifeste tot mai des in randul adolescentilor si nu trebuie neglijate. Numai ca e greu pana sesizezi simptomele pentru ca de multe ori aceste schimbari de dispozitie sunt puse pe seama varstei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.