Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva ce medicamente sunt mai bune pentru artrita?

Raspuns mamica: "Scuze de intrebare...dar ce varsta ai? Normal artrita apare la varsta mai inaintata... deci nu prea cred ca tu esti in categoria asta. Poate dar daca cineva din familia ta a suferit de artrita mai tineri. De exemplu, mama mea sufera de artrita si ia calciu, face fizioterapie si un tratament injectabil... o injectie o data pe saptamana."

Raspuns mamica: "Va pot spune ca cel mai bun tratament este dat de doctor. Totusi artrita apare la o varsta cand sunt si alte complicatii si nu se poate lua ceva asa dupa ureche ... sunt bineinteles si remedii dar personal va recomand sa mergeti la doctor specialist in domeniu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.