Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Stiti cumva daca transportul copiilor la liceu, cand acestia locuiesc in mediul rural, este suportat de stat?

Raspuns mamica: "Depinde de localitatea in care stati. De obicei decontul este suportat din bugetul local. La mine in localitate se deconteaz pentru elevi si studenti, nu intergral, dar o parte din transport. Trebuie sa intrbati la primarie pantru mai multe informatii."

Raspuns mamica: "La noi in tara? Nu am auzit asa ceva pana acum si nici nu cred ca va fi prea curand posibil asa ceva. Citeam chiar acum ceva timp in urma cum copiii din nu stiu ce sat uitat de lume se chinuie sa ajunga la scoala (o scoala intr-o casa veche) catarandu-se pe o scara ..."

Raspuns mamica: "Nu cred... cunosc destui copii care fac naveta dar nu am auzit de asa ceva. Stiam ca odata CFR deconta o parte din suma cheltuita pentru abonamente dar acum nu mai stiu. De regula bietii parinti suporta toate cheltuielile din pacate. Cred ca multi copii renunta la scoala din cauza asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.