Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce fel de tensiometru recomandati pentru o graviduta? Mi s-a spus sa iau tensiunea zilnic si trebuie sa cumpar un aparat. Nu stiu acum de care sa cumpar: din acela electric / pe baterii (mai scump) sau manual? Care este mai exact ? Are vreo mamica vreunul si imi poate recomanda?

Raspuns mamica: "Eu recomand electronic. Mamaia mea are electronic de cativa ani buni si merge perfect! E usor de folosit, se pune la incheitura mainii. Pretul nu il stiu, stiu doar ca l-a luat impreuna cu un aparat de citit glicemia, din farmacie. Nu recomand cel clasic, are socru si s-a stricat, trebuie sa stii sa citesti ceasul ala...nah, e mai greu. Asadar, recomand cel electronic!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.