Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Este scumpa fertilizarea in vitro ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu da este destul de scumpa, tocmai din acest motiv multe cupluri care nu pot avea copii si vor sa apeleze la fertilizarea in vitro renunta. Dar trebuie stiut ca Ministerul Sanatatii a facut un program gratuit prin care se poate face o singura procedura fara bani."

Raspuns mamica: "Este exagerat de scumpa. Dar am aflat ca s-a fost aprobata o lege care permite femeilor ce nu pot avea copii sa o faca gratuit. Doar ca anul acesta sunt fonduri doar pentru 50 de persoane. Daca nu e graba mare, inscrie-te pe lista si mai asteapta putin. De anul viitor, fondurile se suplimenteaza si poate ai sansa sa beneficiezi gratuit de aceasta interventie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.