Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Un copil de 12-13 ani pe langa scoala ce ar trebuie sa mai faca in timpul liber?

Raspuns mamica: "Eu daca as avea un copil de 12, 13 ani m-as asigura ca are un program: de iesit cu prietenii, caci banuiesc ca iese si are prieteni, de stat la calculator caci majoritatea stiu ca stau, de facut teme, si daca practica vreun sport ceva sau are activitati extrascolare daca nu as inscrie copilul la un program de acesta."

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, un copil de 12-13 ani, in timpul liber ar trebui sa studieze, avand in vedere ca examenul national din clasa a VIII-a se apropie, iar rezultatele din ultimii ani au fost dezastroase. In week-end are timp de plimbari cu prietenii sau de stat in fata computerului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.