Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilului meu de 12 luni tocmai i-a iesit cel de-al doilea dinte. Cand ar trebui s-o inscriu la un dentist?

Raspuns mamica: "Sa o inscrieti la un dentist nu este cazul mai ales daca nu sunt carii si mai ales ca la 12 nu are decat doi dinti. Fetita mea la i an si jumatate avea toata danturea completa si o carie la maseluta si abia atunci am dus-o la un medic dentist dar din pacate nu am reusit sa ii curat caria ca nu a stat."

Raspuns mamica: "Il puteti inscrie la dentist dupa ce i-a iesit toata dantura. Pana atunci incercati sa-i oferiti o igiena cat mai buna si mai corecta a cavitatii bucale si a celor doi dintisori. O pasta de dinti naturala si o periuta sau un degetar cu peri moi de silicon va pot fi foarte utile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.