Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De la ce varsta putem da copiilor varza, teci si mancaruri in genul acesta ?

Raspuns mamica: "Sincer, eu nu i-am dat nici o data baiatului meu, care are doi ani si patru luni, varza; consider ca este mult prea grea si se digera prea greu pentru stomacelul lui. Sunt foarte multe alte mancaruri pe care poti sai le dai, nu neaparat varza sau teci - nici nu stiu sincer ce e."

Raspuns mamica: "Eu nu i-am dat pana acum si fetita mea are 3 ani varza, teci, mazare si carne de porc deoarece sunt foarte grele si se digera foarte greu ca si fasolea de asemenea care iti da gaze. Mai bine incearca sa ii dai altceva care sa nu puna atatea probleme si sa nu te confrunti mai tarziu cu vreo durere de burta sau cu diaree."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.