Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce puteti sa imi spuneti despre metodele de contraceptie naturale ?

Raspuns mamica: "Ceea ce stiu eu este despre metoda calendarului care se bazeaza pe recunoasterea zilelor fertile ale femeii ,zile in care se poate produce o sarcina si evitarea contactelor sexuale in aceasta perioada.Dar sa sti ca mai bine nu o folosesti deoarece nu este sigura deloc."

Raspuns mamica: "Da, metoda calendarului cum spunea si mamica in raspunsul anterior dar e destul de riscant si ciclul menstrual trebuie sa fie reglat la perfectie, nu o luna sa vina la 26 de zile si luna urmatoare sa vina la 28 de zile. Alta metoda am gasit-o intamplator pe google acum vreo doua luni dar ma depaseste... e ceva legat de mucusul care iese uneori din vagin (nu in perioada de excitatie), dar e complicat ca trebuie sa-i verifici cularea, textura, mirosul. Si alta metoda de contraceptie naturala si sigura 100%, din pacate este doar abstinenta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.