Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce ati tinut cont cand ati ales biberonul lui bebe?

Raspuns mamica: "Eu una mami nu am reusit sa o fac pe fetita mra sa bea cu biberonul, asa ca nu prea am avut. Dar ca orice mamica am cumparat si eu biberoane, si iti spun ca i-am luat de la firma Avent ca sunt cele mai bune si au si biberoane speciale anticolici. In rest nu prea stiu."

Raspuns mamica: "Sa nu contina BPA (o substanta chimica care afecteaza sanatatea), sa fie de calitate (in general cele care nu contin BPA sunt si de calitate) insa am luat cele de la firme cunoscute care mi-au fost recomandate, ideal ar fi de sticla ca se curata mai bine dar si cele de plastic sunt bune, mai practice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.