Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fiul meu are 13 luni. Cand ar trebui sa nu mai foloseasca biberonul?

Raspuns mamica: "Depinde daca mai mananca lapte praf si mai ales daca mananca noaptea. Daca mananca noaptea inca nu ai cum sa ii dai cu altceva decat cu biberonul. Pe parcursul zilei apa ii poti da in cani speciale sau bidonase cu pai. Introducerea acestora se face in paralel cu folosirea biberonului de apa ca sa nu existe riscul deshidratarii."

Raspuns mamica: "Al meu cel mare a folosit biberonul pana la 4 ani jumatate dar nu mi-am facut prea multe griji si nici nu l-am fortat sa renunte la el, nu e bine sa il dai cand suge in gol, adica noaptea daca e invatat cu el, de asemenea se zice ca strica dantura insa al meu nu are nicio problema in privinta asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.