Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si conduc masina frecvent! Nu port centura desi burtica nu se vede inca! Cum pot dovedi politiei ca sunt insarcinata, imi trebuie adeverinta de la medic?

Raspuns mamica: "Nu cred. Eu una i-as spune ca sunt insarcinata si daca nu ma crede merg cu ei la spital si o sa se vada pentru ca nu cred ca lungesc ei lucrurile incat sa se ajunga pana acolo. Te admir daca reusesti sa conduci gravida pentru ca eu nu puteam, eram prea stresata, emotii puternice si m-am temut."

Raspuns mamica: "Pai de ce nu o porti, trebuie purtata pana cand burtica e vizibila, altfel risti sa iei amenda. Burtica daca nu se vede, pe tine nu are de ce sa te deranjeze sa porti centura de siguranta. Eu am purtat centura chiar si la 9 luni pentru ca ma simtem in siguranta. In lege stou ca scrie ca centura alegi daca o porti sau nu doar atunci cand sarvina e vizibila!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.