Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 8 saptamani. Este normal ca starea de rau sa se opreasca brusc dupa o stare de rau mai accentuata ?

Raspuns mamica: "Da este normal, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Poti chiar sa te consideri norocoasa ca ti-au treut greturile atat de repede, chiar daca au fost mai accentuate. Eu nu am reusit sa scap de ele pana pe la 5 luni, si starea de rau a fost mai mult decat accentuata, in sensul ca aveam greturi de dimineata pana seara."

Raspuns mamica: "E foarte bine si e normal; imi amintesc ca exact la o luna de sarcina incepeam sa ma simt rau si apoi la 4 luni jumate se oprea brusc; cred ca se datoreaza etapelor prin care trecem, ceea ce se intampla cu copilul ..nu ma pricep asa ca nu stiu foarte bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.