Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 6 saptamani dar simptomele par sa fi disparut. Burta era foarte tare si umflata, dar acum pare foarte plata. Vreo sugestie?

Raspuns mamica: "In primul rand daca burta e tare, adica daca se strange asa si se face tare nu e bine pentru ca poate insemna o iminenta de avort, in al doilea rand daca e umflata inseamna ca e posibil sa fii balonata, poate din cauza alimentatiei, iar daca e plata nu e nimic rau, la 6 saptamani e normal."

Raspuns mamica: "Daca burta era umflata atunci inseamna ca cerai balonata si daca acum este tare atunci ar fi bine sa mergi la un medic ginecolog sau la medicul tau care iti monitorizeaza sarcina sa iti faca un control si un ecograf sa vada daca totul este in regula cu copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.