Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Stie cineva ceva despre o afectiune numite plagiocefalie, numit si sindromul capului plat la bebelusii nou-nascuti?

Raspuns mamica: "Plagiocefalia da este numita si sindromul capului plat, este o afectiune in care partea laterala a capului este plata ca rezultat a punerii copilului pe partea laterala un timp indelungat. Trebuie stiut ca nu afecteaza creierul dezvoltarea lui si se poate repara prin punerea lui in pozitii diferite. "

Raspuns mamica: "Trebuie sa stii ca, la varste fragede, capul bebelusui poate fi modelat. O prietena a avut un bebe cu acelasi sindrom, datorita nasterii dificile. Pana la 8 luni, prin masaj la capusor, a reusit sa-l modeleze. Si asta, la indicatiile unui medic. Acum, baietelul are 8 ani si nu are nici un fel de probleme, iar forma capului este normala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.