Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Stie cineva ceva despre nasterea in apa ? A nascut cineva prin aceasta metoda ?

Raspuns mamica: "Prea multe nu stiu nici eu, insa am vazut ca in unele maternitati se practica. Trebuie insa sa discuti aceasta nelamurire cel mai bine cu medicul cu care vei naste, pentru ca el iti va explica cel mai bine care sunt avantajele, dar si riscurile acestei proceduri."

Raspuns mamica: "Nasterea in apa are mai multe beneficii, printre care usurarea nasterii si reducerea din intensitate a durerilor. Este interzisa in cazurile in care mamica are boli ale pielii ce sunt transmisibile. Din cate stiu, este una dintre cele mai usoare modalitati naturale de nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.