Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu de 12 saptamani este o fetita foarte fericita. Doarme aproximativ de la 9 la 6, dar mananca 85 - 120 ml la fiecare masa de 5 - 6 ori pe zi. Ar trebui sa manance mai mult?

Raspuns mamica: "E suficient cat mananca, avand in vedere ca nu are decat 12 saptamani. Totusi, dupa parerea mea, e ca doarme cam putin. Ar trebui sa doarma cel putin 12-14 ore pe zi la aceasta varsta - cumulat somnul de dupa amiaza cu cel din timpul noptii. Oricum, bine ca e fericita, ceea ce inseamna ca e sanatoasa."

Raspuns mamica: "Este forte bine cat mananca atata timp cat ai spus ca doarme de la ora noua la ora sase dimineata esti o feticita si atunci clar ii ajunge laptele pe care il bea, ca altfel s-ar fi trezit si noaptea sa ceara sa manance. Asa ca stai linistita si lasa copilul sa manance cat poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.