Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva un loc unde se face fitness mama si copilul?

Raspuns mamica: "Nu stiu de unde esti mai exact ca sa iti pot recomanda o sala de fitness in care sa iti poti lua copilul cu tine. Spre exemplu eu sunt din jud Arges, Pitesti si la noi exista un club de fitness special numai pentru femei in care gasesti si un loc de joaca pentru copii."

Raspuns mamica: "Exista cateva sali fitness pentru mama si copil in Bucuresti. Centrul ProMama in cartierul Aviatiei, Active Learning Center in Piata Cotroceni, Centrul Kangoo Jumps pe soseaua Pantelimon. Decat ProMama are exercitii fitness pentru mama si bebelus, restul doar pentru mama, dar cu posibilitatea luarii copilului cu tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.