Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sa vorbim liber copiilor cand cresc, sau sa folosim diplomatia intotdeauna?

Raspuns mamica: "Eu zic ca cel mai bine e sa vorbesti direct cu copii, fara subtilitate si intrebari care po fi interpretate. Daca iti doresti ca fiul sau fiica ta sa comunice cu tine fara ascunzisuri si rusine, trebuie mai intai sa le oferi tu acest mod de discutie."

Raspuns mamica: "Daca folosesti diplomatia, cu diplomatie vor evita sa-ti spuna problemele lor. Eu cred ca e mai bine sa "iei taurul de coarne". Cand vrei sa intrebi - intreaba, cand vrei sa-ti spui parerea - spune-o. Si asta pentru ca tot asa vor proceda si ei. Si atunci vei sti ce sa faci. E mai bine sa-ti spuna ca a chiulit, decat sa fie diplomat si sa "uite" sa-ti spuna asta, nu crezi?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.