Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot fi insarcinata daca am secretie lactata?

Raspuns mamica: "Sunt persoane care isi doresc cu ardoare un copil. Au fost cazuri de adoptie a unui bebelus, in care mama adoptiva, din dorinta puternica de a avea un copil, a inceput sa aiba secretie lactata si sa-l hraneasca pe bebe la san, ca si cum ar fi fost propriul ei copil. Nu trebuie sa fii neaparat insarcinata sa ai secretie lactata."

Raspuns mamica: "Daca ai secretie lactata de la anteriorul copil poti sa ramai insarcinata, asa a ramas insarcinata o prietena dupa primul copil care avea 6 luni il alapta, apoi dupa 6 luni si dat seama ca este insarcinata cu alt copil, asa ca l-a nascut si pe al doilea in acelasi an."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.