Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cicatricea de la episiotomie ma doare. Ce pot sa fac?

Raspuns mamica: "Ar trebui sa-i spui medicului sa iti prescrie niste calmante, stiu ca dupa o operatie, taietura, iti face calmante si iti prescrie si pentru acasa; poti intreba si la farmacie ce poti lua sau sa iei acelasi lucru care ti-a dat medicul in spital, daca ti-a dat."

Raspuns mamica: "Stiu ca orice taietura doare o perioada de timp, dar, spre exemplu, pe mine dupa ce am nascut si am mers acasa nu m-a durut deloc, deci cel mai bine ar fi sa mergi la medicul care ti-a facut episiotomie si sa ii spui, poate nu ai fost cusuta bine si sa nu se fi rupt vreun fir."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.