Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru a creste un copil sanatos trebuie urmate anumite etape? Care anume?

Raspuns mamica: "In primul rand copilul trebui alaptat minim 6 luni, apoi diversificarea se incepe la 6 luni daca alaptezi si la 5 daca mananca lapte praf, nu trebuie sa incepem diversificarea mai devreme de 4 luni jumate pentru ca stomacelul lor nu este dezvoltati complet; se incepe cu suculetul de mar si morcov, alti parinti incep cu supa strecurata, apoi supa de legume pasata, fructe etc."

Raspuns mamica: "Pentru a creste sanatos ar trebui sa ii dai sa suga lapte matern cel putin un an si chiar mai mult. Trebuie sa adopti o alimentatie echilibrat de vitamine, minerale, proteine. Trebuie sa ii dai zilnic fructe, legume, supe, de 2 ori pe saptamana peste, carne rosie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.