Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Numai cu recomandarea medicului se administreaza anticonceptionale ?

Raspuns mamica: "Da, numai cu recomandarea medicului... eu pana sa imi fac curaj sa merg la doctor am "experimentat", luam ce luau prietenele mele pentru ca imi era rusine sa merg la doctor si mi-au slabit vederea, aveam sangerari... dupa ce am fost la el, mi-a dat sa imi fac un set de analize si dupa ce i-am dus rezultatele analizelor mi-a recomandat anticonceptionalele."

Raspuns mamica: "Da, indicat este sa mergi mai intai la un medic ginecolog sa iti faci un control fizic si apoi testul care sa iti arate ce fel de anticonceptionale ti se potrivesc ca apoi sa nu ai probleme de la ela si sa fii nevoita sa le schimbi. Mergi la medic si vezi ce iti recomanda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.