Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata si simt furnicaturi, mancarimi si ma umflu,de ce ?

Raspuns mamica: "Ceea ce descrii tu sunt schimbari fizice si perceptii ce apar deseori in timpul sarcinii, mai ales in al doilea trimestru, se datoreaza umflarii tesuturilor in pasajele stramte de la nivelul incheieturii mainilor si ele dispar de obicei dupa nasterea copilului."

Raspuns mamica: "Este normal sa simti mancarimi mai ales ca bebelusul creste si burtica se mareste, pielea se intinde, clar te si umfli mai ales daca reti apa in organism, dar sunt schimbarile pe care le ai in sarcina. Pentru siguranta si linistea ta mergi si la un control."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.