Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mi-a intarziat menstruatia 7 saptamani. Pot fi insarcinata?

Raspuns mamica: "Da poti fi insarcinata, dar un test de sarcina poate rezolva misterul, sunt teste de sarcina care se fac in orice moment al zilei, sunt mai scumpe, dar si tetse de sarcina foarte ieftine care se fac la prima urina de dimineata, daca testul este pozitiv inseamna ca esti in sarcinata daca testul de sarcina este negativ atunci nu esti insarcinata si trebuie sa consulti un doctor specialist."

Raspuns mamica: "Nu ai avut curiozitatea sa afli daca esti sau nu insarcinata, nu ai facut niciun test de sarcina in aceste 7 saptamani? Menstruatia nu intarzie decat daca esti insarcinata sau suferi niste dereglari hormonale. Fa un test de sarcina si indiferent de rezultat mergi la un control ginecologic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.