Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

In clasa a doua copilul ar trebui sa aiba telefon mobil?

Raspuns mamica: "De ce nu ???? Am vazut copii in clasa intai care se duceau cu tableta la scoala... si sincer tableta nu ar trebui, dar un telefon pentru cazuri de urgenta merge. Consider ca este necesar si pana la urma nu e ceva rau ce daca e in clasa a doua. Eu m-am gandit sa ii iau fetei mele de la 3 - 4 ani."

Raspuns mamica: "Eu zic canu. La noi la scoala nu au voie copii cu telefoane la ei. In cazul in care parintii doresc ca, copilul lor sa aiba telefon ca sa stie cand pleaca de la scoala, acesta ramane la diriginte sau la profesorul de servici pana la terminarea orelor. Nu sunt de acord cu telefoanele la copii mai ales la varste foarte fragede insa trebuie sa recunosc ca uneori ele sunt un fel de instrument prin care parintii au un oarecare control asupra copiilor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.