Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Fiul meu s-a trezit cu ochiul stang umflat si usor inrosit. Vreo idee despre ce ar putea sa fie?

Raspuns mamica: "Cel mai probabil a stat in curent. Are si dureri de cap sau de dinti? Mai ales in partea cu ochiul afectat? Poti cumpara de la farmacie Canamicina. Este foarte buna in special pentru ochi si nu numai desi arata imeginea de pe ea. Eu am folosit-o chiar si pentru mine cand mi se infectase o gaura noua in ureche."

Raspuns mamica: "Ar trebui sa mergeti la doctor. Doar dupa un consult poti sti exact de la ce este. Poate fii o alergie la un aliment sau poate la o muscatura de insecta. Sau poate a facut ulcior. Ai grija daca apar secretii albicioase pentru ca se poate instala o infectie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.